Velkommen til Dansk Lama og Alpaca Forening

Vi er en landsdækkende forening, der rummer medlemmer med mange forskelligartede interesser. Nogle er interesseret i den fantastiske uld andre i håndtering, socialisering og avl.

Vi er idag ca 80 medlemmer (husstande).

I foreningen findes en lang række erfaringer omkring pasning og opdræt, som vi gerne vil formidle videre til nye camelidejere. Mange af foreningens medlemmer viser gerne deres dyr frem og fortæller om brugsegenskaber, pasning og pleje.

Vi afholder løbende arrangementer, kurser, erfa-møder mv.

Hvis du ikke finder, hvad du søger her på hjemmesiden, er du velkommen til at kontakte betyrelsen.

Herunder ser du en sum af de data, vores medlemmer har indrapporteret.

Medlemsstatistik

19
241
148
62
31
33
49
17
11
1
5
0
0

Støt Dansk Lama og Alpacaforening
- hver gang du tanker

 

 

Vi har indgået en sponsoraftale med OK, så du kan støtte Dansk Lama og Alpacaforening, hver gang du tanker.
Og vigtigst af alt, det koster dig ikke ekstra at støtte klubben – OK betaler hele beløbet.

Du støtter vores klub med 5 øre/liter – uanset om du bestiller et OK Benzinkort eller betaler med dit Dankort i OK’s Tank & betal-app. Når du har tanket 500 liter, får klubben en ekstra bonus på 200 kr.

Bestil et OK Benzinkort på www.ok.dk/lokalsporten. Hvis du vælger at tanke med OK-appen, så finder du den i App Store eller Google Play.

Har du allerede et OK Benzinkort? Så ring til OK på 70 10 20 33 og fortæl dem, at du gerne vil støtte Dansk Lama og Alpacaforening nu. Og så sørger de for at ændre det.

Ekstra støtte til din klub med OK Mobil og OK El
Har du et OK Benzinkort kan du fordoble støtten til din klub. Vælg en af OK’s Mobil-pakker, så støtter du klubben med ekstra 5 øre pr. liter, du tanker. Du kan se alle OK’s mobilpakker på www.ok.dk/mobil

Du kan også fordoble støtten, hvis du vælger at få el fra OK. Så støtter du med 5 øre ekstra pr. liter, hver gang du tanker.
Det er nemt og hurtigt at skifte elselskab. Bare ring til OK på 70 10 22 33, så sørger de for det hele.

Vil du vide mere? Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Anne Dibbern Röser på 22520575 eller bestyrelsen@dlaf.dk.

Bestil dit OK Benzinkort her

Næste Arrangement
Generalforsamling

Grundet Corona har vi følt os nødsaget til at udskyde generalforsamlingen. Den årlige generalforsamling vil blive afholdt så snart vi føler at det er forsvarligt. Altefter Corona restriktioner, vil det enten blive afholdt samlet på en lokation eller ved mindst en lokation på Sjælland og en i Jylland afhængigt af tilmeldinger - lokationerne vil være virtuelt forbundne, så man kan se og tale med alle på storskærm.

På alle lokationer, vil der være god plads til alle, så vi kan holde afstand og passe på hinanden.

Så snart bestyrelsen ved mere og restriktionerne løsnes vil der komme mere information omkring generalforsamlingen her på siden og på Facebook.

Læs mere om foreningens arrangementer her